Ze života ambasadora: od vedení neziskovky na jógamatku a zpět s designérkou služeb Kateřinou Vondrákovou

4 minuty
Kdo jsou vlastně naši ambasadoři? Jak pracují, co je baví a co zrovna aktuálně řeší? V dalším díle naší rubriky jsme si povídali s designérkou služeb Kateřinou Vondrákovou.

Kdo jsou vlastně naši ambasadoři? Jak pracují, co je baví a co zrovna aktuálně řeší? V dalším díle naší rubriky jsme si povídali s designérkou služeb Kateřinou Vondrákovou.

Co je tvým hlavním povoláním?

Já se nazývám designérkou služeb / startovačkou projektů. Je pro mě důležité, abych se do práce zapálila a pomáhala posunout svět na místo, které mi přijde lepší.

Jak vypadá tvůj typický pracovní den?

Ráno se snažím začít jógou, což mi vždy zlepší den. Nemůžu vynechat ani startovací kávu. Jinak ale standardně sedám k počítači, odbavuji maily a tasky. Snažím se své činnosti udržet v takové rovině, abych mohla pracovat odkudkoliv, sedět 8 hodin v kanceláři neumím.

Kateřina Vondráková - designérka služeb a ambasadorka

„Solidpixels je pro mě srdcovka už od chvíle, kdy jsem s Veronikou Procházkovou vedla neziskovku HERO CLAN a tvořili jsme náš web. S rychlým rozvojem naší organizace jsme potřebovaly rychle reagovat úpravami na webu, což bylo se solidpixels více než snadné a já si práci na webu začala dokonce užívat.“

Proč ses rozhodla stát se solidpixels ambasadorem?

Solidpixels je pro mě srdcovka už od chvíle, kdy jsem s Veronikou Procházkovou vedla neziskovku HERO CLAN a tvořili jsme náš web. S rychlým rozvojem naší organizace jsme potřebovaly rychle reagovat úpravami na webu, což bylo se solidpixels více než snadné a já si práci na webu začala dokonce užívat! Od té doby jsem měla možnost podílet se na mnoha projektech, co stojí na solidu a doporučuji ho, kudy chodím.

Co je mezi tvými klienty ten nejrozšířenější mýtus o webu/práci s ním?

Že postavíte web a produkty se začnou zázračně prodávat. Takže klienty stále dokola učím, že je ještě potřeba budovat cesty, kterými se zákazníci na web dostanou. A taky, že víc textu není víc lepší.

Kateřina Vondráková - designérka služeb a ambasadorka

„Co mě na solidpixels baví? Že je nástroj neustále aktualizován a já se o hotové projekty nemusím starat. Že responzivní verze funguje, jak má. Že existuje podpora s reálným člověkem, která mi vždy rychle poradí. Že mám možnost vzdělávat se na academy a vím, že je firma lokalizovaná v ČR. Ráda podporuji místní produkty.“

Ambasadorský program je tu pro profesionály, kteří chtějí dodávat svým klientům weby světové úrovně. Zkuste to taky.

Co vnímáš jako klíčovou výhodu solidpixels?

Kromě jednoduchosti a efektivní práce? Že je nástroj neustále aktualizován a já se o hotové projekty nemusím starat. Že responzivní verze funguje, jak má. Že existuje podpora s reálným člověkem, která mi vždy rychle poradí. Že mám možnost vzdělávat se na academy a vím, že je firma lokalizovaná v ČR. Ráda podporuji místní produkty.

Podělíš se s námi o své poslední oblíbené projekty?

Naposledy jsem pomáhala s plněním webu společnosti Optimics, kde jsem si osahala nejnovější vychytávky na solidu. Teď budu stavět web kamarádce tatérce / ilustrátorce, což je už nyní můj oblíbený projekt. A nemůžu znovu nevzpomenout na HERO CLAN.


Chcete také zkusit stavět a prodávat weby světové úrovně? Zkuste to s naším ambasadorským programem.

Další inspirace pro lepší web

Kompletní návod: skvělé představení služeb na webu

Kompletní návod: skvělé představení služeb na webu

Naučte se představovat vaše služby na webu způsobem, který konvertuje návštěvníky v zákazníky a prezentuje vás jako respektované odborníky.

Mít web jako prezident aneb jak jsme dělali stránky pro Petra Pavla

Mít web jako prezident aneb jak jsme dělali stránky pro Petra Pavla

Když se hledá prezident, je to náročný proces, který obnáší obrovské množství práce, neustálých změn, ale taky improvizace v nečekaných situacích. Když jsme kývli na vytvoření stránek pro prezidentského kandidáta, věděli jsme, co nás vlastně čeká? Jaký nápor musel web vydržet? Jak jsme řešili téma bezpečnosti? A jak se nám podařilo před druhým kolem voleb sestřelit falešný web s poplašnou informací?

Proč nás tolik zajímá, co si ostatní myslí? O trendech v oblasti social proof s Pavlínou Louženskou z podcastu Trendspotting

Proč nás tolik zajímá, co si ostatní myslí? O trendech v oblasti social proof s Pavlínou Louženskou z podcastu Trendspotting

Z průzkumů vyplývá, že sdílení uživatelských zkušeností nepřestává nabývat na důležitosti. 89 % zákazníků po celém světě si aktivně čte recenze předtím, než si zakoupí nový produkt. Jak se stát důvěryhodnou značkou díky magii zvané social proof, jak ji začít využívat ve svůj prospěch a připravit se na budoucnost uživatelských recenzí?