Fakturace a platby

4 minuty
Kde zjistíte informace o vašem aktuálním plánu, stáhnete fakturu či prodloužíte web.

Všechny informace týkající se fakturace a plateb naleznete pohromadě v administraci webu:

  1. v hlavním menu vyberte záložku Nastavení,
  2. z nabídky vyberte Fakturace a platby.
 

Zde najdete informace o aktuálním plánu, fakturační údaje i všechny předchozí objednávky a faktury. Nově vystavené faktury zároveň zasíláme emailem.

Pokud jste s námi už nějakou chvíli a nemůžete tuto záložku v administraci najít, ozvěte se ve věci prosím na kolegy na podpoře [email protected].

Prodloužení platnosti (licence) webu

Platnost vašeho webu prodloužíte v sekci Aktuální plán. Po kliknutí na tlačítko Prodloužit se vám zobrazí objednávkový formulář s výběrem plánu a způsobu placení.

Máte-li nastavenou opakovanou platbu kartou, částka se vždy automaticky strhne z vašeho účtu. Díky tomu se o prodlužování platnosti webu nemusíte starat.

Změna fakturačních údajů

V sekci Nastavení > Fakturace a platby, po kliknutí na tlačítko Upravit, můžete měnit své fakturační údaje i email, na který se faktury odesílají. Tyto údaje prosím změňte včas, tedy před vystavením faktury. Na již vystavené faktury nemá změna vliv.

Pro změnu fakturačních údajů na již vystavených fakturách, prosím kontaktujte [email protected] a to nejpozději do 30ti dnů od vystavení faktury.

Změna údajů o platební kartě

Údaje o platební kartě můžete změnit vytvořením nové objednávky:

  1. v sekci Aktuální plán vyberte možnost Zrušit opakovanou platbu kartou,
  2. po zrušení opakované platby se v sekci Aktuální plán objeví tlačítko Prodloužit, kliknutím zobrazíte objednávkový formulář,
  3. zadejte novou objednávku s aktualizovanými údaji.

Změna frekvence a způsobu platby

Frekvenci a způsob placení změníte vytvořením nové objednávky. Máte-li nastavenou opakovanou platbu kartou, v sekci 'Aktuální plán' ji zrušte a vytvořte novou objednávku.

Platba na delší období je výhodnější a zaplatíte ji kartou online nebo bankovním převodem. Při opakovené platbě kartou, je možné platit i měsíčně.

Změna vybraného plánu

Plán je možné měnit jak při expiraci aktuálního, tak i během aktuálně probíhajícího. V druhém případě prosím kontaktujte naši podporu, která s Vámi vše pohodlně vyřeší.

Nastavení plánu nemohou měnit klienti s weby připravovanými na zakázku. Downgrade na nižší plán není standardně možný a řeší se individuálně s podporou.

Zamítnutí opakované platby a obnova webu

V případě zamítnutí platby z důvodu nedostatku prostředků na vašem účtu dojde k automatickému zrušení opakované platby.

Váš web automaticky prodloužíme o další 3 dny. V tomto období je potřeba vyplnit novou objednávku a provést platbu, aby nedošlo k přerušení provozu webu.