Verze 2.35 – nové funkce uživatelské zóny a vyhledávání

2 minuty

Skrytý obsah za přihlášením

Chcete zpřístupnit části obsahu jen registrovaným uživatelům? Máte obsah jen pro vybrané klienty? Využijete novou prémiovou funkci uživatelské zóny, do které se uživatelé dostanou pouze pod přihlašovacími údaji. Vaši konkrétní konfiguraci můžete vyřešit s naší podporou. Stačí jen napsat. 

Vyhledávání součást vašeho webu

Na svůj web si nově můžete přidat vyhledávání v obsahu. Pro uživatele tak bude mnohem snadnější nalézt konkrétní stránku nebo článek. Samozřejmostí je i možnost nastavení si vlastního designu. Proberte možnosti nastavení a cenové podmínky s naší podporou

Oborový koncept pro služby

Podnikáte ve službách? Zpracovali jsme pro vás klíčové stránky od přehledu služeb až po představení vašeho týmu. Prohlédněte si nový oborový koncept Lawly.

Další vylepšení sdílené galerie obrázků

Pro snadnější třídění jsme doplnili možnost editace a změny pořadí složek. A pokud potřebujete zjistit přímou URL adresu na konkrétní obrázek, stačí přejít do jeho detailu a jedním kliknutím si cestu zkopírovat.

Další novinky ve verzi 2.35:

  • možnost dokupování prémiových funkcí v objednávce k jednotlivým plánům,
  • úprava globální navigace při přechodu z detailu záznamu na výpis v rámci modulů (např. články, produkty, události a další),
  • zachování rozpracovaných úprav detailu záznamu při nahrávání fotografie a upozornění při neuloženém opuštění stránky (např. při práci s detailem produktu nebo článku).