Verze 2.50 – Nové maskování pozadí

3 minuty

Pokročilý design sekcí díky novému maskování pozadí

Konec pravidelnému pozadí u sekcí. Přidejte do svého designu větší rozmanitost. Nově lze na pozadí sekce použít masku, která barvu nebo obrázek na pozadí, překryje vybraným tvarem. Upravit můžete tvar i výšku samotné masky. Opakovaným použitím této možnosti v návaznosti po sobě tak můžete dosáhnout naprosto unikátního vzhledu vaší webové stránky.

Detaily článků na přání

Každý článek má vlastní záhlaví. Nyní jsme vám rozšířili přístup o možnost vlastního nastavení. Navrhěte si jak má detail vypadat. Přidejte si bloky jako název článku, datum, autor a další. Ty se pak vždy automaticky vygenerují podle obsahu daného článku.

Zobrazení jazykových mutací

Přepínání jazykových mutací se nyní nachází v horní liště administrace. Díky tomu je přepínaní mezi mutacemi mnohem rychlejší. Navíc je také vždy vidět, v jaké mutaci právě pracujete, a nestane se tak, že byste omylem úpravy prováděli ve špatné mutaci.

Správa uživatelského účtu na jednom místě

Sjednotili jsme všechna nastavení vašeho admin účtu do sidebaru. Nyní tak rychleji najdete správu vašeho týmu, fakturace nebo nastavení vašeho profilu.

Práce s odkazy v editoru

Oproti předchozí verzi jsme upravili práci s odkazy v editoru. Nastavení odkazů pro text, tlačítka či obrázky je tak zase trochu snažší.

Knihovna sekcí v layout builderu

Naši novou knihovnu sekcí, lze nyní otevřít přímo v layout builderu. Stačí kurzorem najet mezi dvě existující sekce a objeví se nový helper "+Přidat sekci". Po kliknutí na něj se rovnou otevře nová knihovna sekcí.

Detail modulu Lokality

Usnadnili jsme zadávání souřadnic bodů do modulu Lokality. Navíc teď máte i vizuální feedback o správném zadání bodu díky mapě. 

Další novinky ve verzi 2.50:

  • Připravili jsme globalní formátovací pravidla pro časté atributy, jako datum a cena. Navíc si jako admin můžete vytvořit vlastní formát, který lze přiřadit požadovanému atributu. To vše jednoduše, přímo v administraci.
  • Rozšířili jsme možnosti nastavení hlavičky webu v záložce Design