Verze 2.52 – Rozšířené nastavení hlavičky

3 minuty

Nastavení rozložení hlavičky na pár kliků

Hlavička vašeho webu je klíčová pro rychlé orientování návštěvníků na vašem webu. Nyní si můžete vybrat vhodné uspořádání, které odpovídá vaší struktuře. Tím jednoduše ovlivníte polohu loga nebo hlavní navigace. Navíc můžete samostatně nastavit vzhled pro mobilní zobrazení. Další příležitost jak posunout web na vyšší úroveň.

Hlavička webu – rozložení prvků
Hlavička webu – chování

Nastavení vzhledu tabulkového výpisu

Pro blok Výpis lze nastavit zobrazení v tabulce. Nově máte u tabulkových výpisů sirší možnosti nastavení designu od pozadí řádků, barvu a velikost ohraničení a mnoho dalšího. Všechna tato nastavení najdete v záložce Design > Výpisy > Tabulka.

Nastavení designu tabulky

Rozšíření ikon sociálních sítí

Blok Ikony sítí jsme rozšířili o nové sítě, jako jsou například Discord, Telegram nebo Slack. Můžete tak snadno odkaz na všechy vaše sociální sítě, co používáte pro svoji propagaci.

Ikony sociálních sítí

Otevření videa v lightboxu

Video může být velmi efektivním nástrojem pro váš web. Nemusíte jej do webu vkládat pouze pomocí bloku Video. Rozšířili jsme nastavení odkazu u bloku Tlačítko o automatickou detekci videa. Pokud bude odkaz směřovat na MP4 soubor, Youtube nebo Vimeo, můžete zapnout "Otevřít v lightboxu". Uživateli se pak video vám přehraje ve vrstvě nad stránkou. Jednou z výhodou je i rychlejší načítání, když není vložené video přímo ve stránce.

Úprava a mazání sekcí z knihovny sekcí

V naší knihovně sekcí můžete nyní upravovat a mazat vámi vytvořené sekce. Vlastní knihovnu sekcí tak lze udržovat o něco snadněji.

Další novinky ve verzi 2.52: