Verze 2.55 – Ukládání stránek do knihovny

3 minuty

Rychlejší tvorba webu díky ukládání celých stránek do knihovny

Nově je možné do knihovny kromě sekcí ukládat celé stránky. Stránku uložíte pomocí ikony hvězdičky v pravém horním rohu administrace. Při zakládání nové stránky stačí v nabíce možností zvolit „Stránka z knihovny...“. Tvorba nového obsahu je tak zase mnohem rychlejší.

Nastavení podoby výsledků vyhledávání

Rozšiřujeme možnosti prémiové funkce Vyhledávání. Od verze 2.55 máte pod kontrolou vizuální podobu výsledků vyhledávání. Stačí v nové systémové stránce Výsledky vyhledávání nastavit blok podle vašich představ. Ovlivníte parametry od poměrů obrázku, přes počet sloupců až po metadata u každé položky. Zkrátka stejné možnosti jako u bloku Výpis.

Další novinkou je možnost zapnout našeptávač výsledků přímo u vyhledávacího pole. Zkrátíte tak cestu návštěvníků webu k hledané stránce, článku nebo produktu.

Google reCAPTCHA – ochrana formulářů proti spamu

Přicházíme s podporou Google reCAPTCHA v3, která přináší vyšší ochranu vašich formulářů proti spamu a útoků automatizovaných botů. Výhodou nové verze je, že rozliší automatické roboty od skutečných uživatelů bez nutnosti interakce uživatele.

Pokud byste rádi této prémiové funkce využili, kontaktujte prosím naší podporu, která tuto funkci na vašem webu zaktivuje. 

Nastavení bloku mezera pro mobily a tablety

Blok Mezera má nově nastavení velikosti mezery pro mobily a tablety. Můžete tak přesně upravit rozložení obsahu na mobilech a tabletech nezávisle na desktopovém zobrazení.

Upozornění při prácí více uživatelů zároveň

Nikdo nechce přijít o svoji rozpracovanou práci. Pokud v administraci zároveň pracuje více uživatelů a mění stejný záznam (např. stránku) zobrazí se upozornění o novějším obsahu a můžete si tak zvolit, který obsah má přednost.

Další novinky ve verzi 2.55:

  • Rozšíření nastavení designu pro jednotlivá zařízení – mobil, tablet a desktop.