Verze 2.61 – Záhlaví článku podle vašich představ

2 minuty

Záhlaví článků přesně podle vašich představ

Přichází skvělá novinka ve formě možnosti úprav záhlaví článků. Nově bude možné změnit jeho grafickou podobu, ale i data, která se budou vypisovat. Při uložení úprav se vám pak všechny články přegenerují.

Vypnutí detailu článku pro krátká oznámení

Někdy chcete návštěvníkům předat krátké sdělení, které ovšem nevyžaduje celý článek. Od verze 2.61 tak můžete v nastavení článku skrýt jeho detail. Článek se tak bude dále zobrazovat v aktualitách na vašem webu, nepůjde ovšem rozklinout.

Krátké zprávy tak můžete přidat do výpisu článků, aniž byste museli zbytečně vymýšlet obsah.

Skrytí náhledového obrázku z galerie záznamu

Již od verze 2.45 je možné v galerii záznamů zvolit, který obrázek bude sloužit jako náhled pro výpis. Nově můžete tento náhledový obrázek skrýt v galerii detailu záznamu, takže bude sloužit pouze jako náhled pro výpis.

Pokud tedy například využíváte modul pokoje a nepřejete si, aby náhledový obrázek pokoje byl vidět na detailu záznamu, stačí ve sdílené sekci galerie záznamu zvolit možnost skrytí náhledového obrázku. Můžete tak snadno vizuálně sjednotnit obrázky na výpisu a zároveň zachovat konzistentní vzhled obrázků na detailu záznamu.

Další změny

  • Blok kód se nově v administraci nerenderuje, ale pouze se vypisuje jako kód, snižuje se tak riziko spojené s užitím HTML kódu

  • Přepínač "Zobrazit" v nastavení stránek v sidebaru jsme přejmenovali na "Zobrazit položku v menu", rozlišuje se tak od přepínače zobrazení v nastavení detailu stránky, který stránku zcela skryje