Verze 2.64 – Plynulá animace slideru

3 minuty

Dynamický obsah díky plynulé animaci slideru

V nastavení bloku Slider nově můžete zapnout plynulou animaci snímků. Díky této možnosti se snímky nebo skupiny snímků pousouvají bez přerušení. V kombinaci s automatickým posunem snímků tak dosáhnete hladké dynamické animace. Ideální řešení pro zobrazení log partnerů nebo společností, pro které pracujete.

Rychlejší editace sdílených sekcí přímo v obsahu

Nově lze sdílené sekce upravovat přímo ve struktuře stránek. Není tak již třeba otevírat šablonu sdílené sekce a následně se vracet na stránku, kterou upravujete. Sdílenou sekci upravíte dvojitým kliknutím a vaše změny se automaticky uloží a projeví se na stránce okamžitě. Usnadníte si tak například práci s úvodními sekcemi článků a dalších modulů.

Pozvánky pro nové uživatele v administraci

Od této verze můžete posílat pozvánky novým uživatelým přímo v administraci solidpixels. V Nastavení webu pod záložkou "Uživatelské přístupy" najdete možnost "Pozvat uživatele". Poté stačí pouze vyplnit e-mailové adresy nových uživatelů a vybrat jejich roli v administraci. Pokud se tak o váš web stará vícečlenný tým, můžete jednoduše pozvat nové kolegy nebo hromadně přidat více lidí najednou.

Statická varianta Google Map na mobilu

Přidali jsme možnost v nastavení bloku Mapa zapnout statické Google Mapy na mobilu. Díky této funkci se mapa na mobilu zobrazuje jako statický obrázek, se kterým není možné hýbat nebo jej přibližovat. Získáte tak rychlejší načtení stránky a zamezí se tak i případným problémům se scrollováním při prohlížení webu na mobilu, kdy se mapa občas může plést do cesty.

Novinky pro ambasadory

Přehledná konzole díky tabulkovému výpisu a filtrování

V ambasadorské konzoli nově můžete přepnout na tabulkový výpis projektů. Projekty se tak seřadí přehledně pod sebe. V kombinaci s filtrováním tak značně zlepší přehled nad všemi weby, které spravujete. Pokud se staráte o velké množství klientů, vaše práce bude díky této funkci zase o něco jednodušší.