Ambasadorská konzole

2 minuty
Ambasadorská konzole je prostředí určené pro solidpixels ambasadory, ve kterém najdou přehledně všechny své projekty na jednom místě.

Každý ambasador sice začal s jedním webem, postupem času ale mohou jejich počty znatelně narůst. Aby bylo možné ve webech udržovat přehled, vytvořili jsme prostředí ambasadorské konzole. Pokud jste ambasador, uvidíte tam každý váš projekt, máte přehled o jejich plánu, verzi a době expirace.

spotlight – animace příkazů

Kopie webu

Pokud tvoříte projekty jako na běžícím pásu, může se vám hodit nějaký z vašich už hotových webů zkopírovat a nestavět nové weby na zelené louce. V ambasadorské konzoli tak můžete učinit velmi snadno. Tuto možnost najdete u každého projektu pod ikonou tří teček.

Zajímají vás všechny ambasadorské funkce?

Jejich přehledný seznam najdete v tomto článku.

Nastavení automatických aktualizací

Neustále pracujeme na rozvoji celé platformy solidpixels. Každé tři měsíce vydáváme novou verzi, která přináší řadu nových funkcí, vylepšení i opravy chyb. Ideálním případem pro nás i pro vás je, když tyto aktualizace můžeme nasazovat automaticky. Jak na to se dozvíte v tomto článku.

Předvyplňování fakturačních údajů v objednávkách

V nastavení profilu lze také vyplnit fakturační údaje, které se s každou novou objednávkou automaticky předvyplní. Zní to jako maličkost, ale každá ušetřená minuta se počítá!

Aktualizace náhledového obrázku

Uživatelé ambasadorské konzole mají možnost rychle a jednoduše aktualizovat náhledový obrázek svých webových stránek pomocí funkce "Aktualizovat náhled". Tato funkce zaručuje, že náhledy stránek v konzoli zůstanou aktuální i po významných změnách v designu a usnadní uživatelům orientaci mezi svými weby.