Verze 2.19: Skládejte obsah pomocí celých sekcí

3 minuty
Od verze 2.19 lze skládat obsah pomocí celých sekcí. Seznamte se se všemi inovacemi ve verzi 2.19.

Předpřipravené sekce

Obsah webu můžete nově skládat pomocí sekcí, které si předem vytvoříte. Sekce, které se na webu opakují, lze v nové verzi označit jako sdílené. Sdílené sekce poté upravíte snadno z jednoho místa a změna se propíše na všech stránkách, kde je daná sekce použitá. Skládání obsahu pomocí sekcí omezuje duplicitní práci, a tak se k požadovanému výsledku dostanete násobně rychleji.

Spolu s designery připravujeme napojení na knihovnu prototypů, díky tomu budete moci v dalších verzích využívat vzory pro nejpoužívanější typy obsahu. 

Napojení na Salesforce a možnost exportu do více systémů

Data z formulářů lze nově automaticky exportovat i do CRM systému Salesforce. Díky správné integraci můžete zjednodušit a zefektivnit práci v oblasti prodeje, zákaznického servisu nebo marketingu.

Zároveň je díky novému rozhraní možné data z jednoho formuláře exportovat do více systémů zároveň. 

Modul body na mapě

Rozšířili jsme možnosti pro práci s widgetem Mapa. Widget je v nové verzi propojený s modulem Body na mapě, který umožňuje jednoduše vytvořit internaktivní mapu s body. Body je možné filtrovat a pro různé kategorie můžete nahrávat vlastní ikony, například jako na webu soutez.dobre-podlahy.cz.

Body na mapě nejsou součástí běžných plánů.

Nastavení double opt-in potvrzení pro Mailchimp

Pro Mailchimp je možné zapnout double opt-in potvrzení. Kromě Mailchimpu funguje double opt-in potvrzení i při napojení na Smartemailing.

Double opt-in potvrzení slouží k ověření totožnosti návštěvníka. Po odeslání formuláře na webu se návštěvníkovi na email zašle potvrzovací email. Do databáze kontaktů je email přidaný až po odsouhlasení přihlášení z emailu. 

Propojení webu s Facebook aplikací

Web je možné v administraci propojit s Facebook aplikací. Přes ni fungují například sdílecí tlačítka na detailu článku nebo výpis příspěvků publikovaných na FB stránce.

Další změny, které jsme provedli ve verzi 2.19:

  • generování certifikátů pro aliasy,
  • možnost resetovat hodnoty v nastaveni designu do výchozího nastavení šablony,
  • nová grafická podoba nastavení záznamů.