Verze 2.51 – Vylepšený blok slider

3 minuty

Rozšířený blok slider

V novém bloku slideru můžete vytvářet prezentaci obrázků, textového obsahu nebo videí. Nyní do každého snímku můžete vložit většinu standartních bloků a vytvořit to nejlepší rozložení pro váš případ. Inspirací může být video ukázka s testimoniály uživatelů.

Silnější zabezpečení díky povinnému dvoufaktorovému ověření

Vynucení dvoufaktové autentizace je další posílení ochrany při přihlášení. Pokud je funkce 2FA na webu aktivní, všichni uživatelé musí při přihlášení povinně zvolit typ ověření. Dokud tato funkce není nastavená, nedostane se uživatel do administrace. Ověření lze upravit v Můj profil pod záložkou Zabezpečení.

Rozšířené nastavení pole datum pro přesnější získávání uživatelských dat

Formulářové pole datum nově obsahu možnosti lépe definovat jaké hodnoty může uživatel vyplnit.

Vyberte si z parametrů datum, čas nebo datum a čas. Dále můžete nastavit minimální datum na současný den, a zakázat možnost vyplnení data z minulosti. V neposlední řadě také můžete zapnout možnost vyplnění rozsahu datumu od – do, které pak uživatel vybírá z přehledného kalendáře do jednoho pole.

Integrace Ecomail nyní umožnuje zapnutí automatizace

Nově lze v rámci integrace Ecomail spouštět automatizace. Nastavení této možnosti najdete v Nastavení formuláře > Exporty > Ecomail.

O tom, jak integrovat Ecomail do solidpixels si můžete přečíst ve článku Napojení formuláře na Ecomail. O automatizaci samotné potom zjistíte více v nápovědě Ecomail.

Vlastní náhled videa ve funkci Video obsah

Funkce Video obsah vám umožňuje nahrávat do solidpixels vlastní videa. Nově k těmto videům můžete nahrát také vlastní náhled. Stačí v Nastavení videa přidat obrázek. Můžete tak jednoduše přidávat videa na web, aniž by vám jejich náhled narušoval design.

Další novinky ve verzi 2.51:

  • Zpřístupnili jsme Ambasadorům inspektor obsahu. Pro zobrazení inspektoru na Windows je klávesová zkratka Ctrl + Shift + S. Pro Mac je tato klávesová zkratka Command + Shift + S.
  • Pro třídy bloků jsme přidali našeptávač - nemusíte si taky pamatovat celý název třídy, stačí zadat první písmeno a autocomplete vám nabídne všechny možnosti.