Verze 2.56 – Nový blok Záložky

3 minuty

Záložky udrží váš obsah stále přehledný

Máte toho hodně na srdci, ale nechcete návštěvníka webu zahltit? Nový blok Záložka vám umožní strukturovat do samostatných záložek. Vždy bude ve výchozím stavu viditelný obsah pouze jedné z nich a návštěvník si pak mezi nimi na webu může jednoduše přepínat. Blok funguje obdobně jako Harmonika.

Rychlá editace výpisu záznamů

Zrychlujeme editaci záznamů. Již nemusíte přecházet na detail článku, abyste upravili jeho název nebo článek zobrazili. Nyní můžete přímo na výpisu dat editovat jednotlivé záznamy.

S kombinací kláves ⌥ Option + CLICK (MAC) nebo ALT + CLICK (Windows) editaci aktivujete. Díky této funkci můžete pár kliknutími změnit více záznamů současně.

TIP: Pokud si nevíte rady s klávesovými zkratkami, přečtěte si náš článek vysvětlující jak fungují.

Box 2.0

Vytvořili jsme zcela novou verzi bloku Box. Stále si můžete vybrat ze tří předem definovaných stylů dle vašeho Designu. Nově ale máte i možnost individuálně upravit barvu pozadí u každého boxu samostatně. Dokonce lze použít obrázovké pozadí jako znáte v případě sekce.

ponz. starší verzi bloku Box je potřeba v obsahu nahradit manuálně za nový.

Nový blok Box

Rozšířené nastavení masek pro tablet a mobil

Masky sekcí jsme představili již ve verzi 2.50. Nově v nastavení sekce můžete také upravit vzhled masky na mobilu a tabletu. Jednotlivé varianty se přepínají pomocí ikonek v nastavení sekce. Lze tak upravit zobrazení na těchto zařízeních nezávisle na vzhledu pro desktop.

Blok – nastavení masky u sekce

Rozmanitější nastavení zarování obsahu, díky bloku Layout

Blok Layout je prostředkem pro vytvoření složitějších layoutů obsahu, proto do něj můžete vložit většinu ostatních bloků jako je text, tlačíko, obrázek, box a další.

Blok je aktuálně k dispozici pro ambasadory solidpixels.

Blok – nastavení masky u sekce

Další změny

  • Rychlé uložení sekce nebo stránky přes ikonu hvězdičky

  • Možnost nastavit podobu tlačítka u Obrázku na celou šířku

  • Přihlášený ambasador má automaticky předvyplněné údaje při tvorbě nového webu a u nové objednávky

  • Povolená různá velikost písmem pro pole URL u přesměrování