Verze 2.58 – Nové funkce postranního panelu

2 minuty

Nové přichycení postranního panelu vám ulehčí práci v solidpixels

Nové uživatelské rozhraní jsme představili ve verzi 2.57. Tím ale UI novinky nekončí. Nyní jsme přidali možnost připnutí nového postranního panelu na pravou stranu administrace. V tomto panelu můžete zobrazit nastavení designu a vrstvy stránky, na které právě pracujete.

Při práci na vašem webu tak nemusíte přepínat mezi bloky a designem, vše můžete dělat současně pomocí nového panelu. Pomocí inspektoru vrstev navíc můžete jednotlivým vrstvám snadno přidávat třídy a rychle se navigovat napříč celou stránkou.

Tato funkce je dostupná pouze pro ambasadory. Podívejte se jaké výhody náš ambasadorský program přínáší.

Digitální produkt otevírá nové možnosti pro váš E-shop

Nově můžete v e-shopu nabízet digitální produkty. Pomocí digitálního produktu můžete prodávat soubory, které se po zakoupení zákazníkovi pošlou na e-mail. K digitálnímu produktu můžete přidat také poznámku, která se zákazníkům pošle společně s produktem.

Díky digitálním produktům tak můžete prodávat například e-booky nebo PDF soubory.

Chráněný odkaz na digitální produkty

Aby se zamezilo neoprávněnému stahování produktů, lze stahování digitálních produktů omezit časově nebo na určitý počet stažení.

Omezení otevření detailu při rychlé editaci záznamů

Ve verzi 2.56 jsme přidali možnost rychlé editace záznamů v modulech. Nově jsme omezili možnost otevření detailu při editaci záznamů. Už tak nenastane situace, kdy při rychlé editaci omylem otevřete detail záznamu a musíte se vracet na výpis.