Verze 2.53 – Spotlight vyhledávání

3 minuty

Spotlight vám urychlí práci v administraci

Nová funkce Spotlight vám usnadní navigaci a vyhledávání v solidpixels. Jeho pomocí se můžete přesunout kamkoliv v administraci, otevřít libovolnou stránku nebo článek, či změnit zobrazení webu. Podívejte se na krátké video, které Spotlight představuje.

Přehlednější datatabulky

Datatabulky jsou v solidpixels nepostradatelné pro správu článků, událostí či jakýchkoliv jiných modulů. Jejich nová verze je rychlejší, přehlednější, ulehčí vám filtrování a export nebo import dat.

Nový design navigace slideru

Blok slider jsme pro vás vylepšili již ve verzi 2.51. Nyní jsme přidali také nové možnosti designu navigace slideru. Můžete si tak detailně nastavit, jak bude slider na vašem webu vypadat.

Další nastavení masky sekcí

Ve verzi 2.50 jsme představili nové maskování sekcí. Nově můžete přidat jako masku vlastní obrázek nebo upravit pozici masky.

Změna barvy položek v hlavičce při zaskrolování

Hlavičku webu jsme rozšířili o další nastavení barevnosti jednotlivých prvků, jako jsou tlačítka, sekundární menu a ikonky.

Editace nahraných fontů

Od verze 2.49 lze do solidpixels nahrávat vlastní fonty. Nyní můžete nahrané fonty editovat, mazat nebo jim přidávat nové řezy.

Další novinky ve verzi 2.53:

  • Ambasadoři nově mohou u svých projektů vypnout automatické aktualizace. Projekty tak mohou zůstat v konkrétní verzi i při upgradu všech ostatních projektů.

  • Přidali jsme možnost nastavit inverzní barvu nadpisů.

  • Filtry vypisů lze nyní nastavit jako "submit on change", výpis se tedy vyfiltruje současně se změnou filtru, bez použití tlačítka "Filtrovat".